Logo
 

Lagune®


Näyttävä terassijärjestelmä tuo luksusta terasseille ja patioille

Nauti terassistasi ympäri vuoden! Lagune-terassijärjestelmä tuo terassillesi luksustason tyyliä ja mukavuutta – satoi tai paistoi. Kestävät alumiinirungot ja screen-kankaat sekä tehokkaat Somfy-moottorit takaavat pitkäikäisen toimivuuden. Mikä parasta, voit säätää terassikatokset ja sivuverhot nopeasti täysin auki tai kiinni yhdellä napin painalluksella!
Katso lisää www.kaihdinliikesandberg.fi

 
 

Algarve®


Modernia muotoilua terassille ja puutarhaan

Säleiköillä varustetut Algarve-terassikatokset valloittavat yksinkertaisella tyylikkyydellään ja antavat suojaa niin auringolta kuin suljettuina sateelta ja lumelta. Alumiiniprofiileja on helppo säädellä auringon mukaan kauko-ohjattavalla moottorilla, jossa on myös kätevä sadesensori. Algarve-terassikatos sopii erinomaisesti myös mataliin paikkoihin, joissa terassimarkiisi ei ole mahdollinen. Hanki Algarve-katosratkaisu terassillesi, puutarhaasi tai vaikkapa uima-altaallesi!
Katso lisää www.kaihdinliikesandberg.fi

 
 

Camargue®


Innovatiiviset terassikatokset makusi mukaan

Camargue-terassijärjestelmän voit muokata juuri omaan kohteeseesi sopivimmaksi! Terassikatoksissa ajaton muotoilu yhdistyy ensiluokkaiseen tekniikkaan, kuten Somfy-kauko-ohjaukseen sekä monipuolisiin integrointiominaisuuksiin. Valitse taittuvat kattopaneelit, lasiset Loggia®-liukuovet tai tuulenpitävät Fixscreenit® umpinaisina tai läpinäkyvin kalvoikkunoin – lukemattomat muokkausmahdollisuudet takaavat onnistuneen lopputuloksen.
Katso lisää www.kaihdinliikesandberg.fi

 
 

LAPURE®-PERGOLAMARKIISI


Minimalistista tyyliä, maksimaalista suojaa

Lapure-pergolamarkiisit lumoavat yksinkertaisen elegantilla muotoilullaan: useissa eri väreissä saatavat screen-kankaat kiinnittyvät selkeälinjaisiin alumiiniosiin ja sulautuvat kauniisti olemassa oleviin seinärakenteisiin. Läpikuultavien screen-kankaiden päälipuolella sekä veden- että UV-kestävä pinnoite, mikä antaa niille pitkän käyttöiän.

Pergolamarkiisien säätäminen käy helposti ja vaivattomasti, ja suljettuina ne suojaavat niin auringon paahteelta, tuulelta ja sateelta kuin ulkopuolisten katseilta. Sijoititpa screenkaihtimet sitten terassille, patiolle tai ikkunoiden suojaksi, lopputuloksesta tulee tyylikäs ja näyttävä kokonaisuus!
Katso lisää www.kaihdinliikesandberg.fi

 
 
Kaihdinliike Sandberg Oy
www.kaihdinliikesandberg.fi


Nuppulantie 33, 20320 TURKU
(02) 276 9300
info@kaihdinliikesandberg.fi


Katrinehominkatu 9, 24240 SALO
(02) 7315 415
salo@kaihdinliikesandberg.fi


Kirkkokatu 61, 90120 OULU
040 968 2026
oulu@kaihdinliikesandberg.fi


Munkkiniemen puistotie 1, 00330 HELSINKI
050 344 1193
helsinki@kaihdinliikesandberg.fi

Copyright © 2024 Kaihdinliike Sandberg Oy | Webbinen.net